slide1

Presentatie

Ideaal gelegen in het hart van de Oostkantons, langs de wandel- en fietsroute De RAVel, en vlak naast het prachtige meer van Bütgenbach. Gerechten die zowel het oog als de maag strelen, bereid door Carole en haar team.

Carole Linnertz

Op haar 25e  al een jong gastronomisch wonder. Vol talent en ideeën beheert zij de keuken in haar zeer verzorgde brasserie en  restaurant.

Haar culinaire passie is geworteld in de geschiedenis van de familie. Zij heeft haar eerste strepen verdiend onder de vleugels van haar vader  Gerty Linnertz, chefkok van zijn restaurant Cyrano in Waimes, maar ook bij andere grote restaurants in binnenland en buitenland  zoals de “Manoir des Lebioles” in Spa en het zeer bekende etablissement “Les Airelles” in Courchevel (Savoie).

Onze voorstelling

Restaurant 

Volledig gerenoveerd in een stijlvolle brasserie, gelegen op de 1e etage van het prachtige Hotel de Lac. Kom eens langs om de keuken van Carole te ervaren. Zij maakt er een erezaak van producten uit haar eigen omgeving  te gebruiken en U een klassegerecht te serveren.

Meer te weten

Terras 

Kom met uw familie of vrienden eens langs op ons mooie, grote terras, geheel op het zuiden gelegen ! Een heerlijke ervaring ook op culinair gebied met de gerechten van Carole en haar keukenbrigade.

Na een aktieve of sportieve dag, kunt in een van onze 24 kamers goed uitrusten ! Een rijk ontbijtbuffet verwacht U elke morgen !