Restaurant

Volledig gerenoveerd in een stijlvolle brasserie, gelegen op de 1e etage van het prachtige Hotel de Lac. Kom eens langs om de keuken van Carole te ervaren. Zij maakt er een erezaak van producten uit haar eigen omgeving  te gebruiken en U een klassegerecht te serveren.

Voorgerechten
Soep van de dag 6 €
Kaaskroketten / Salade / Rode Besse 14 €
Rillettes van Makreel / Blini’s / Mosterd-Honing Crème / Gemarineerde Rode Bieten en Peer 15 €
Zalmschotel / Spaghetti van Pompoen / Parel Couscous / Coulis van Waterkers 15 €
Taart van Rundvlees / Gesmolten hart van Bernister / Martine Meurens Siroop 14 €

Hoofdgerechten 
Salade van Rode Bieten en Aardappelen / Gesneden Eend / Peren / Linzen / Kool / Noten 17 €
Filet van Koolvis in Korst van Parmezaanse kaas / Seizoensgroenten / Aardappelen met Peterselie / Witte Wijnsaus 21 €
Belle Bouillabaisse / Rouille op Toast / Geraspte kaas 23 €
peenvarken in een Korst van Verse Kruiden / Ratatouille / Gratin / Cuvée Carole Saus 23 €
Gehaktballetjes op Luikse wijze / Salade / Frieten / Mayonaise 16 €
Carol’s Maxi Burger / Frieten / Mayonaise 18 €
Parmentier van Gekonfijte Eend / Spinazie / Appel / Saus van Tijm 18 €
Linguine met Verse Getruffeerde Groenten / Fijne Kruide 17 €
Biefstuk / Warme Groenten / Frieten / Mayo 22 €
Saus naar keuze: Peper 3€/Champignons 3€ / Béarnaise 4€

Desserts 
Crème brûlée 9 €
Tartelette Appel-Peer / Vanille-ijs 9 €
IJskoffie met Speculoos / Chocolade 8 €
5 Kazen / Luikse Stroop / Notenbrood 14 €

Juniors (-12 jaren)
Kaaskroketten / Rode Bessen / Frieten Ketchup Mayonaise 14 €
Luikse Boulet / Frieten / Ketchup / Mayonaise 14 €
Blanquette van Gevogelte / Aardappel 12 €
Scampis in Tomatensaus / Pasta 14 €

3 gangen 39 €

Voorgerechten 
Filet van Schol gevuld met Zalm, Pompoen, Parel Couscous, Saus van Zoete Wijn 16 €
Hummus van Zoete Aardappel en Avocado, Vinaigrette van Olijven 15 €
Licht gebakken rundvlees, Gember Soja en Limoen, Lichte Room met Wasabi 16 €

Hoofdgerechten 
Filet van Eend, Groentetaart, Appel, Seizoen Mousseline, Cuvée Carole Saus 23 €
Open ravioli met Tong en Kokkels, Wortelgroenten, Emulsie van Parmezaanse Kaas 24 €
Rode Biet gevuld met Ratatouille, Zwarte Risotto, Coulis van Waterkers 19 €

Desserts
Bavarois met Karamel en Gezouten Boter, Gekonfijte Peer met Zoete Kruiden 9 €
Geroosterde Pompoen en Cashewnoten, Coulis van Rode Bessen, Yoghurtijs 9 €
3 Streekkazen vergezeld van Luikse Siroop en Notenbrood 12 €

 

 

Tafelreserveringen

Indien u een tafel bij ons wenst te reserveren kunt u ons bellen  op nummer 0032.(0) 80446413